fotbollströjor

starkaste lag som finns tillgOch Jurgen Klopp har startat sitt starkaste lag som finns

och jurgen klopp har startat gör egna fotbollströjor träningen förra veckan


Som förberedelse inför matchen planerade Liverpool två vänskapsmatcher mot Stuttgart och Salzburg.

Vanligtvis ses vänskapsmatcher inför säsongen som en chans för franspelare att visa att de kan vara en del av första laget för den kommande kampanjen.

Och Jurgen Klopp har startat sitt starkaste lag som finns tillgängligt i båda matcherna för att försöka få matchpassning i tid inför säsongsstarten billiga fotbollströjor.

Det var dock en skrämsel under tisdagens vänskapsmatch mot Salzburg då Van Dijk tvingades av planen med en otäck huvudskada.

Lyckligtvis såg skadan inte ut att vara något allvarligare än ett ögonskär och han borde vara tillgänglig för Arsenal inför lördag.

Men några Liverpool -fans reagerade på Van Dijks skada genom att uppmana klubben att få mer aktivitet i transferfönstret fotbollströjor.

24-åringen kommer in som skydd för Andy Robertson på vänsterbacken men ytterligare en mittback ses som en högsta prioritet för Klopp efter att Dejan Lovren lämnade klubben maillot foot pas cher.

Nathaniel Phillips kom in för att ersätta Van Dijk i vänskapen, med Joel Matip för närvarande otillgänglig på grund av skada.

Klubbkaptenen Jordan Henderson och Trent Alexander-Arnold har inte heller kunnat spela någon roll i sina två inledande vänskapsmatcher inför säsongen medan Alex Oxlade-Chamberlain drabbades av en knäskada på träningen förra veckan.

seconda maglia ajax
maglia calcio argentina
magliette calcio a poco prezzo
chelsea trøje
Goedkope Barcelona shirt
magliette calcio a poco prezzo
Jalkapallo Pelipaita
ac milan maglia 2022
Barcelona Paita
fotbollströja barn eget tryck
magliette calcio
fotbollströjor med tryck
fotbollströja barn